Volkan Konak'ın terbiyesiz sözleri yeniden gündem oldu!

Provokatör şarkıcı Volkan Konak'ın 2016 yılında konser verdiği sırada sarf ettiği terbiyesiz sözler sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Kur'an kurslarını hedef gösteren Konak'ın dini değerlere saldıranların sembolü haline gelen "Türkiye’yi oğlan çiftliği yaptınız. Utanmazlar." sözleri yeniden dolaşıma sokuldu.

This browser does not support the video element.

Provokatör şarkıcı Volkan Konak, 2016 yılında verdiği bir konserde yaptığı konuşma sırasında söylediği terbiyesiz sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

"TÜRKİYE'Yİ OĞLAN ÇİFTLİĞİ YAPTINIZ"

Yaptığı konuşmada Kur'an kurslarını hedef gösteren Konak, "Türkiye’yi oğlan çiftliği yaptınız. Utanmazlar. Bir de eleştiriyorlar." dedi. 

Sosyal medyada yeniden gündeme gelen sözler kullanıcılar tarafından eleştirildi.

"SUSUP OTURUN AŞAĞIYA"

İşte Konak'ın o sözleri: 

Cemaat ve tarikat tarzı ve cemaat varyantlarının konuşmasına çok güldüm. Neden? Çocuklarımızı burada okula veremiyoruz. Cemaat okullarına gidenleri gördük? Ya tecavüze uğruyorlar ya terörist oluyorlar. Yalan mı? Türkiye’yi oğlan çiftliği yaptınız, oğlan çiftliği utanmazlar. Bir de eleştiriyorlar. Susup oturun aşağıya."

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!