"Ben Vincent Aboubakar, evime, Beşiktaş'a döndüm"

Beşiktaş taraftarının takımdan görmeyi çok istediği Vincent Aboubakar artık resmen Kartal oldu. Kamerunlu golcünün transferini tanıtım videosuyla açıklayan Siyah-Beyazlılar, yarınki Konyaspor maçında da yeni golcüsünü kadroya aldı.

This browser does not support the video element.

Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferini resmen açıkladı. Siyah-Beyazlılar, dün kapsamlı sağlık kontrollerinden geçirip sağlam raporu aldığı Kamerunlu golcüye resmi imzayı attırmıştı. Bugün ise hoşgeldin mesajı ve merakla beklenen transfer videosu paylaşıldı. Kartal'ın kara boğası yarınki Konyaspor maçının kadrosuna alındı. 

2016-17 sezonundaki şampiyonlukta büyük payı olan 29 yaşındaki futbolcu, videoda şu ifadeleri kullandı: 

BEŞİKTAŞ SAYESİNDE PARLADIM

"Hayatımda çok fazla tecrübe kazandığım bu büyük kulübe döndüğüm için çok mutluyum. Burası, Avrupa'daki ilk kupamı kazandığım kulüp. Kariyerimin en güzel anlarını burada geçirdim. Beşiktaş, düşündüğümde beni duygulandıran birçok güzel anımın olduğu, Türkiye şampiyonluğu yaşadığımız, kupalar kaldırdığımız kulübüm. Bu kulübü asla ve asla unutmam.  Beşiktaş'ı unutmam, çünkü ben bu kulüp sayesinde parladım, bugünkü ben oldum. Ben Vincent Aboubakar, Evime, Beşiktaş'a döndüm."

YENİDEN DOĞMAK İÇİN

Beşiktaş formasıyla 38 maçta 19 gol ve 4 asist kaydeden Aboubakar, Porto'ya döndükten sonra sakatlık problemleri yaşamıştı. Ön çapraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalan  Kamerunlu golcü, iyileştikten sonra as takıma tutunamadı. Beşiktaş'a dönüp kariyerini yeniden ayağa kaldırmak isteyen tecrübeli futbolcu, Portekiz ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen fesh maddesini devreye sokup soluğu Beşiktaş'ta aldı. 

TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı! TFF, Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı! İngiliz devi Liverpool, Anfield Road'da iftar organizasyonu düzenledi TARAFTARA SORDUK: FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMELİ MİYDİ? SÜPER LİG'DEN ÇEKİLİR Mİ? ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU'NDA NELER OLUYOR?