Veliefendi'de nal sesleri!

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ara verilen at yarışları, 82 gün sonra yeniden başladı. SuperHaber ekibi, İstanbul Veliefendi Hipodromu’ndaki ilk gün heyecanını sizler için görüntüledi.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından koronavirüs salgını nedeniyle 20 Mart tarihinde ara verilen at yarışları 82 gün sonra gerçekleştirilen koşularla yeniden başladı. Yarışların başlamasıyla beraber hipodromlara görevli at sahipleri, antrenörler, jokeyler ve seyislerin dışında seyirci alınmadı. SuperHaber ekibi, yeniden başlayan at yarışlarını, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda sizler için görüntüledi.

“ÇOK ÖZLEMİŞTİK”

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ile konuşan jokey Hışman Çizik, yarışları çok özlediğini belirterek ”Koronavirüs önlemleri nedeni ile alınan tedbirler bizi biraz zorladı. Özellikle maske takmak bizim nefes almamızı güçleştiriyor. Ancak bu sağlığımız için gerekli. Her şeye rağmen yarışların başlaması güzel” ifadelerini kullandı.

HİPODROM İÇİNDE MASKESİZ DOLAŞMAK YASAK

TJK Başkanı Serdal Adalı, Veliefendi Hipodromu içerisinde maskesiz gezmenin kesinlikle yasak olduğunun altını çizerek "Hipodromda maskesiz gezmez kesinlikle yasak. Bununla ilgili çok ciddi yaptırımlar uyguluyoruz. Sağlık Bakanlığı'nın verdiği talimatlara harfiyen uyduğumuz gibi ekstradan bizim de aldığımız önlemler var. Onları da yerine getiriyoruz. Seyircisiz bir yarış sezonu başladı. Önlemler üst düzeyde" ifadelerini kullandı.

Yarışların yeniden başladığı İstanbul Veliefendi Hipodromu’ndan renkli görüntüler SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! İletişim Başkanlığı uyardı! O iddia doğru değil İSO: Sanayide işgücü yerinde sayıyor erken emeklilik zarar veriyor
Sonraki Haber