Veliaht Prens kesenin ağzını açtı! Milli oyunculara galibiyet primi Rolls Royce Phantom...

Suudi Arabistan'ın Arjantin'i yenmesinin yankıları sürüyor. Kral Selman bin Abdulaziz, ülkede ilan edilen resmi tatilin ardından bir müjde daha geldi. Bu kez de Veliaht Prens Muhammed bin Selman, galibiyet primi olarak futbolculara Rolls Royce Phantom verileceğini duyurdu.

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen Arjantin, 22 Kasım'da Suudi Arabistan'a yenilerek büyük bir sürpriz yaşadı. Suudi Arabistan 48. dakikada Al Shehri ve 53. dakikada Al Dawsari'nin golleriyle mücadeleyi 2-1 kazandı.

GALİBİYET PRİMİ LÜKS ARAÇ

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın favorisi Arjantin'i yenen Suudi Arabistan'da kutlamalar 'bayram'a dönüştü. Kral Selman bin Abdulaziz, galibiyet sonrası ülkede ilan ettiği resmi tatilin ardından bu kez de Veliaht Prens Muhammed bin Selman futbolculara galibiyet primi olarak lüks araçlar arasında yer alan Rolls Royce Phantom verileceğini söyledi.

Prensin müjdesi futbolcuları sevince boğarken, Suudi Arabistan milli takımının diğer karşılaşmalara da 'ciddi' bir şekilde hazırlandığı öğrenildi.

Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında! Aldatıcı reklamlara 3.5 ayda 94 milyon TL ceza Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara, Adli Tıp’a itiraz etti!
Sonraki Haber