Vebitcoin CEO'su da TGRT'de reklam yapmış!

Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer'in ardından, dün faaliyetlerini durdurduğunu açıklayan Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş’ın da TGRT'de reklam yaptığı ortaya çıktı.

This browser does not support the video element.

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile yurt dışına kaçtığı iddiaları sonrası Özer’in TGRT ve TGRT EU’da görüntüleri ortaya çıktı.

Thodex’in patronu Özer'in, 9 Aralık 2020 tarihinde TGRT Haber’de bir programa konuk olduğunda “2020 yılı birçok yeniliği barındırdığı bir yıl oldu bizim için. İnsanlar şunun değerini daha fazla anladılar. Kripto paranın hem taşınması, hem bir yerden bir yere aktarılması tamamen bana bağlı. Herhangi bir sisteme, ülkeye, finans kuruluşuna bağlı olmadan siz istediğiniz yere bu kripto paranızla seyahat edebilir veya bunu istediğiniz ülkeye aktarabilirsiniz” açıklamasında bulunduğu görüntüler çok tartışıldı.

 VEBİTCOİN CEO'SU DA TGRT'DE

Dün faaliyetlerini durduran ve CEO'su gözaltına alınan Vebitcoin'in reklamının da TGRT'de yapıldığı ortaya çıktı.

 Yasa dışı bahis çetesi lideri olan CEO İlker Baş'ın da aynı kanalda reklamını yapması akıllarda soru işareti bıraktı.

Öte yandan tıpkı Özer'in konuk olduğu yayınlar gibi, Baş'ın konuk olduğu yayınlar da kanal tarafıdan internetten kaldırıldı.

Mehmet Şimşek seçimlerden sonra ilk yatırımcılar toplantısında konuştu Bakan Özhaseki'den Hataylıları sevindiren açıklama! Milli Muharip Uçak KAAN 2028'de envantere giriyor! Ticaret Bakanlığı 17 ilde restoran, lokanta ve kafeleri denetledi İstikbal Mobilya'nın erkek yöneticilerinden kadın çalışanlara jest Türkiye'de enflasyon yüzde 15-20 bandına düşecek...