Vali Öksüz'den belediye önünde namaz

HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in tutuklanmasının ardından yerine vekaleten Kars Valisi Türker Öksüz atanmıştı. Öksüz'ün ilk işi belediye binası önüne seccade serip cuma namazı kılmak oldu.

İçişleri Bakanlığı, Kobani eylemleri soruşturması kapsamında tutuklanan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in geçici tedbir olarak görevinden uzaklaştırıldığını, Kars Valisi Türker Öksüz'ün Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Bilgen'in yerine vekaleten atanan Öksüz'ün göreve geldikten sonra yaptığı ilk iş ise belediye binası önüne seccade serip namaz kılmak oldu.

Vali Türker Öksüz, cuma namazının ardından Belediye Hizmet Binası'na geçti.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Valimiz Türker Öksüz, İçişleri Bakanlığımızın 02.10.2020 tarihli olurları ile Kars Belediye Başkan vekili olarak görevlendirilmiştir. Valimiz Türker Öksüz 2 Ekim 2020 tarihi itibari ile görevine başlamıştır" denildi.

İHA

Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Dilara Yücel Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkıyor Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden gözaltına alındı!
Sonraki Haber