Vakıfbank kartı olanlar dikkat! Gıda harcamalarınıza 150 TL tutarında destek verilecek! Son iki gün!

Gıda ürünlerinin artan fiyatlarından ötürü ihtiyaçları olan besinlere dahi hesap yapmadan erişemeyen tüketiciler için kamu bankası Vakıfbank’tan yeni bir alışveriş desteği geldi. İşte ayrıntılar…

Yükselen döviz kurları ve altın fiyatları, geçtiğimiz yılın son çeyreğinden bu yana hem ülke ekonomisinin hem de tüketicilerin en büyük ekonomik problemlerinden birisi haline geldi. Para piyasaları ve altın piyasasının yükselen grafiklerine bağlı olarak artan fiyatlar, tedarik problemlerinin ve diğer olumsuz faktörlerin de etkisi ile fahiş seviyelere ulaştı. Bu durum en çok gıda ürünlerine yansıyan yüksek oranlı zamlardan ötürü tüketicileri zor durumda bıraktı.

Gündelik hayat akışı içerisinde hem kendilerinin hem de diğer aile üyelerinin ihtiyaç duydukları gıda ürünlerine rahatlık ile erişmekte güçlük çeken tüketicilere, kamu bankası Vakıfbank’tan müjdeli haber geldi. Banka, iki gün sonra sona erecek kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI KASIM 2022

Kamu bankaları arasında yer alan ve her sene olduğu gibi bu sene de mevcut ekonomik şartları göz önünde barındırarak tüketiciler için avantajlı kampanyalar geliştiren Vakıfbank, artan gıda fiyatlarına karşın da tüketicinin yanında yer aldı. Mevcut tüketicisinin artan gıda fiyatları sebebi ile yeterli beslenememesini görmezden gelmeyen banka, 30 Kasım tarihine kadar geçerli olan kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre kasap, şarküteri, manav ve gıda marketi sektörlerinden tek seferde ve farklı günlerde yapılacak olan 250 TL ve üzeri tutarlı harcamadan sonra her 250 TL ve üzeri tutarlı harcamaya 15 TL, toplamda ise 150 TL değerinde para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

VAKIFBANK GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Vakıfbank’ın gıda harcamalarına karşılık verecek olduğu toplamda 150 TL değerinde ki para puan hediyesinden yararlanabilmek için harcama öncesinde kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Banka, ilgili kampanyaya hem mobil uygulaması hem de mesaj aracılığı ile katılım sağlanabileceğini belirtmiştir.

Vakıfbank’ın gıda alışverişi kampanyasına mobil uygulama üzerinden katılım sağlamak için Vakıfbank Mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “Cepte Kazan” sekmesi üzerinden onay verilmesi gerekmektedir. Kampanyaya mesaj yolu ile katılım sağlamak için ise bankaya kayıtlı bulunan cep telefonundan GIDA yazıp boşluk bırakıp harcamanın yapılacağı kredi kartının son 6 hanesinin yazılması ve 6635’e kısa SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Ağrı'da çocuklara kan donduran işkence! O imam gözaltına alındı Tokat'ta deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Survivor All Star'da heyecan dorukta! Ödülü kim kazandı?
Sonraki Haber