Uzun ve mutlu evliliğin 6 sırrı! Mutlu ve huzurlu evliliklerin sırrı nedir?

Herkes evlendiği insanla mutlu ve uzun bir evliliği olsun ister fakat işler her zaman istenildiği gibi gitmeyebilir. Fark etmeden de olsa yapılan bazı hatalar ilişkide ve evlilikte her iki tarafı da aradaki bağı da yıpratabilir. Peki, daha mutlu ve huzurlu bir evliliğin sırrı nedir? İşte cevabı…

Uzman Klinik Psikolog Beste Çokaygil, evliliğin mutlu ve uzun süreli olabilmesi için sağlıklı bir ilişki içinde kadın ve erkeğin zaman ve çaba harcaması gerektiğine değinerek mutlu bir evlilik için ipuçları verdi. Evliliklerin temelinde mutluluk ve uzun süreli bir beraberlik amacı olduğunu belirten Psikolog Çokaygil, “Fakat zaman zaman evlilik içinde ekonomik, sosyal ya da özel durumlar sebebi ile çeşitli problemler yaşanabilir; büyük bir aşkla evlenen çiftler belli bir süre sonra karşılıklı olarak birbirlerinden sıkılabilir veya evlendikleri için pişman olabilir” dedi.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar?