Uzaktan eğitim kalıcı hale geliyor

Koronavirüs salgını nedeniyle başlayan uzaktan eğitim 1’inci yılını doldurmuş durumda. Merak edilen ise bu uygulamanın daha ne kadar süreceği. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Bir yıllık süreç eğitim hayatına ne kazandırdı?”, “Salgın bitince uzaktan eğitim devam edecek mi?” sorularına yanıt verdi. İşte, Bakan Selçuk'un yüz yüze ve uzaktan eğitimin geleceğine ilişkin önemli açıklamalarının detayları.

Bugün 23 Mart. Pandemiyle birlikte başlayan uzaktan eğitimde birinci yıl bugün itibariyle doldu. Eğitim ve öğretim tam 1 yıldır ağırlıklı olarak EBA TV ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden sürdürülüyor. Peki, yüz yüze eğitime kısmen de olsa başlandığına göre uzaktan eğitimin geleceği ne olacak? Yanıtını Sabah'a konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk verdi.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası 23 Nisan mesajları! Saran'dan bomba açıklamalar: O sözleri gündeme oturdu... Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler!