Uykusuz geceler başlıyor... NBA geri döndü!

NBA'de 2021-22 sezonu, yarın sabaha karşı başlayacak. Amerika Basketbol Birliği (BAA) adıyla 1 Kasım 1946'da başlayan NBA, bu sezon 75. yıl dönümünü kutlayacak. Bu sezona özel elmas şeklini alan ligin logosunda, Jerry West'in silüetinin yanında 75 sayısı da kullanılacak.Ayrıca 25, 35 ve 50. yıl dönümlerinde olduğu gibi geride kalan 75 senenin en iyi basketbolcularının listelendiği takım açıklanacak.

Yeni sezonunun açılış gününde 2 maç oynanacak. TSİ 02.30'da başlayacak yeni sezonun ilk maçında, son şampiyon Milwaukee Bucks, şampiyonluk adayları arasında gösterilen Brooklyn Nets'i ağırlayacak.

Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği Los Angeles Lakers-Golden State Warriors mücadelesi ise TSİ 05.00'te oynanacak.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi!