Uyku felci olan kız gördüğü korkunç şeyleri anlattı!

Uyku felci ve halk arasındaki yaygın ismiyle “karabasan” pek çok insanın hayatında en azından 1 kere muzdarip olduğu bir durumdur. Kimilerinin doğaüstü bir olay olarak gördüğü bu durum, bilim insanlarınca uykunun en derin esnasında beynin uyanması ve vücudun hareketsiz kalması olarak yorumlanmaktadır. Uyku felcine uzun yıllar boyunca maruz kalıp UNİLAD‘a konuşan bir kız, felç esnasında gördüğü ve yaşadığı en korkunç şeyleri anlatıyor.

Vücudum boyunca hareketsizlik oluşmasının haricinde, uzuvlarım sanki üzerinde uzun bir süre oturmuşum gibi uyuşuyordu

"Yatak ve yorgan arasında kaskatı ve cansız bir et parçası gibiydim. Çığlık atmayı başaramadım. Bazen uyku felci  sırasında eğer tüm enerjimi kullanırsam, hafif bir uğultu sesi çıkarabiliyordum. Düşüncelerim berraktı ve uyanıktım. Panik olmamak için mutlu anlar düşünmeye çalışıyordum. Sitcom sahnelerini kafamda tekrar tekrar canlandırdım."

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Saran'dan bomba açıklamalar: O sözleri gündeme oturdu... Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Çetin Doğan yeniden cezaevinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali!