Uygun fiyatlı Netflix geliyor!

Netflix, yeni bir aylık ödeme planı üzerinde çalışıyor. Standart paketin yarı fiyatına sunulacak olan mobil odaklı paket, yakın zamanda Hindistan'da uygulamaya geçecek.

Günümüzde Netflix ve YouTube gibi birçok platform, televizyon ve bilgisayar üzerinden kullanılabiliyor olsa da en çok kullanıldığı alanların telefon olduğu biliniyor. Bunun farkında olan Netflix ise yeni bir kampanya çıkarmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük dizi film yayın platformlarından olan Netflix, daha ucuz bir abonelik seçeneği çıkartacağını onayladı. Netflix'in yalnızca mobil hizmetini kapsayan sistem, Hindistan'da başlayarak diğer ülkelere de yayılması bekleniyor.

Yalnızca mobil hizmeti kapsayan bu planda aboneler, içeriklere yalnızca telefon ve tablet gibi mobil cihazlar aracılığıyla ulaşabilecek. Başka bir deyişle yalnızca mobil odaklı planınızla bilgisayar ya da televizyon üzerinden dizi izleyemeyeceksiniz.

Hindistan'da denenen sistemde kullanıcılar 250 rupi karşılığında Netflix'i yalnızca mobil platformlarda kullanma şansını yakalamıştı. Hindistan'daki standart Netflix paketinin 500 rupi olduğunu ve fiyatın yarı yarıya düştüğünü de belirtmekte fayda var.

Şu an için bu ödeme planının Hindistan'dan sonra diğer ülkelerde de uygulanacağı bilinmese de ilerleyen zamanlarda Netflix'in konuya ilişkin açıklamalarda bulunması bekleniyor. Netflix'in dizilerini izlemek isteyen ancak fiyatı pahalı bulan kişileri çekebilecek olan bu sistemin birçok kullanıcıyı da platforma katacağı düşünülüyor.

İlkbaharın muhteşem lezzeti zeytinyağlı taze bakla tarifi! Kartal'da devrilen hafriyat kamyonunun altında kalan işçi öldü Ege Denizi'nde gece vakti deprem!
Sonraki Haber