Ürün daha gelmeden fiyatı sızdı! iPhone 15'in dudak uçuklatan fiyatı

Piyasaya sürdüğü pahalı telefonlarıyla gündemden düşmeyen Apple, iPhone 15 fiyatıyla oldukça konuşulacak. Henüz piyasaya sürülmeden fiyatı sızdırıldı. Duyunca şok olacağınız iPhone 15 cihazının fiyatı...

Gerek tasarımıyla gerekse kendisine has özellikleri ile en çok tercih edilen ve tüm markaların önüne geçen Apple, yeni ürününü çıkarır çıkarmaz yeni tasarımına geçti. 

Geçtiğimiz aylarda iPhone 14'ün fiyatı ve kullanıcıya sunduğu özellikleri oldukça konuşulmuştu. Ülkemizde en pahalı telefon ilan edilen iPhone 14, piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 15'e yerini devredecek.  

Sızıntı konusunda verdiği bilgilerle tanınan LeaksApplePro, Cupertinolu şirketin önümüzdeki yıl çıkacak amiral gemisinin fiyat etiketini açıkladı. LeaksApplePro'ya göre iPhone 15, 1.199 veya 1.299 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Böylece cihaz mevcut iPhone 14 Pro Max'ten 100 ya da 200 dolar daha pahalı olacak.

Neden bu kadar pahalı olduğu konusunda LeaksApplePro, üst düzey özellikler, titanyum çerçeve ve çift selfie kamerası içermesinden kaynaklı olduğunu belirtti. Ayrıca LeaksApplePro daha önce iPhone 15 Ultra'nın 2023 yılında tanıtacağını ve A17 Bionic çiple donatılacağını söylemişti.

Korku dolu anlar: Kaldırım bir anda çöktü! Bina boşaltıldı... Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararındaydı!İşte piyasalarda son durum Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?
Sonraki Haber