Ünlü yapımcı Polat Yağcı, Erdoğan'dan nefret eden Volkan Konak'a nasıl kol kanat gerdi?

"Tayyip Erdoğan’ın ülkesinde yaşamaktan" hicap duyan, "ülkeyi terk edeceğim" diyen Volkan Konak paranın kokusunu alınca Star TV’ye demir attı.

"Kuzeyin Oğlu" lakaplı Karadenizli şarkıcı Volkan Konak, muhalif kimliğini Erdoğan nefretine kadar uzatan bir isim olarak biliniyor.

Konak, Trabzonspor’a ait Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesi önerisi üzerine ‘Artık Yeter’ diyerek Trabzonspor üyeliğinden istifa etmişti.  (İlgili haber için tıklayın)

SÖZDE ANTİ EMPERYALİST VE SOLCU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan nefretini her fırsatta dile getirmekten çekinmeyen ve anti emperyalist bir solcu olduğuna sık sık vurgu yapan Volkan Konak, 5 yıl önce de çocukları ile birlikte ABD’ye yerleşeceğini açıklamıştı.

Volkan Konak 2018  yılında yaptığı bir açıklamasında da Erdoğan için ‘Hikmetyar, Fethullah, Fesli Kadir gibi çağdaşlık ve Atatürk düşmanı mahluklara kıymet verenler, siz de aynısınız. Ve benim için yok hükmündesiniz’ ifadelerini kullanmıştı.

EREN BÜLBÜL’ÜN HEMŞERİSİYDİ, HDP’LİLERE KUCAK AÇTI

Konak’ın HDP’li vekillerin Karadeniz gezisi sırasında yoğun protestolara maruz kalmasına karşı ‘Onları evimde ağırlamak isterim’ açıklaması büyük tepki toplamıştı.

‘Çorap kokulu adamlar Anıtkabir’e gelmesin’ diyerek mütedeyyin insanlara karşı nefret suçu işleyen Volkan Konak’ın Star TV’de program yapacak olması ise farklı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Star TV’de 16 Nisan’da başlayacak olan programın adı: KUZEYİN OĞLU VOLKAN KONAK.

KİM BU POLAT YAĞCI?

Programın yapımcısı dikkat çekici bir isim.

Poll Produksiyon şirketinin sahibi Polat Yağcı.

Bir çok sanatçının bağlı olduğu şirketin sahibi Yağcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürekli görüntü veren ve bunu da çok iyi kullanan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı özel günlerde sanatçılarla buluşturan müzik yapımcısı olarak biliniyor.

Polat Yağcı’nın yakın bu pozisyonuna karşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan nefret eden ve bu nefretini her fırsatta dile getiren Volkan Konak’a Star TV’de program yaptıracak olması bu ilişkiyi çok iyi bilen çevrelerde rahatsızlık yarattı.

EDİTÖRÜN NOTU:

SuperHaber, hiçbir sanatçının nerede, ne kadar bütçe ile program ya da konser yapması ile ilgilenen bir haber portalı değildir. Aksine sanatçılarımızın en iyi koşullarda çalışmasını ve daha çok üretmesini destekler.

Bu haberin konusu siyaset yaparak hayranlarını ya da izleyici kitlesini ayrıştıran, manipüle eden bir şarkıcının ve çelişkili ilişkilerini kullanarak ona kol kanat geren yapımcının hal-i pür melalini ortaya koymaktır.

SUPERHABER-ÖZEL

Malatya'da gece yarısı korkutan deprem! Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi 17 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!
Sonraki Haber