Ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandı!

Çeyrek asırlık müzik kariyerine “Yaz Aşkım, Delice Bir Seva, Hurma Gözlüm, Sevildiğini Bil” gibi unutulmaz şarkıları sığdıran şarkıcı Ege koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ünlü sanatçı üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

90'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Ege sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını belirtti. Şu an için sağlık durumunun iyi olduğunu ve gribal etkilerin dışında kendini kötü hissetmediğini ifade eden ünlü isim yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü.

 Şarkılarıyla müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Ege sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde yaptırmış olduğum Kovid test sonucum maalesef pozitif çıktı. Şu anda gribal etkilerin dışında, kendimi kötü hissetmiyorum. Umarım böyle devam eder. Herkes gerçekten sıkı önlemler alsın ve kendine çok çok dikkat etsin. Lütfen maske takmayı unutmayın. Güzel günlerde görüşmek ve yeniden konserlerde buluşmak dileğiyle.” ifadelerini kullandı. Başarılı şarkıcının gönderisine başta sanatçı dostları olmak üzere pek çok isim geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Emekliler için özel çalışma!
Sonraki Haber