Ünlü Rus Milyarder Bu Metaverse Coin'e Milyarlar Yatırdı

Kripto Para piyasalarının son dönemde en çok konuştuğu konuların başında Metaverse projeleri geliyor. Son olarak ünlü Rus milyarderin bu metaverse coin'e milyarlar yatırması yatırımcıların dikkatini çekti.

Metaverse Coinler şu sıralar tüm dünyanın gündeminde. Sanal evren olarak bilinen Metaverse evreninde birbirinden farklı ve önemli projeler her gün yatırımcıların karşısına çıkıyor. Ünlü Rus milyarder Mikhail Prokhorov'un milyarları metaverse coine yatırmması dikkat çekti. İşte Rus milyarderin yatırım yaptığı metaverse Coin...

RUS MİLYARDER BU METAVERSE COİN'E ÇILGIN GİBİ YATIRIM YAPIYOR!

Sensorium Galaxy (SENSO Coin) olarak yatırımcının karşısına çıkan projenin mimarı da Mikhail Prokhorov, aynı zamanda NBA takımlarından Brooklyn Nets'in sahibi. Ethereum ağı üzerinde Substrate ile geliştirilen Sensorium Galaxy (SENSO Coin), dünyaca ünlü sanatçı ve DJ'lerin etkinlik ve konserlerinin düzenlendiği bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

Ancak Ethereum'un aşırı yüksek feeleri, yavaşlığı gibi teknik sorunlar nedeniyle Polkadot ağına taşınacağı söyleniyor.

Toplam arzı 1.7 milyar SENSO token olan platformun işbirliği yaptığı ortaklar arasında Epic Games, The Paramount gibi büyük şirketler yer alıyor.

Adını Meta olarak değiştiren Facebook'un da sosyal medyada Sensorium Galaxy'i etiketlemesi ve desteklediğini açıklaması sonra yatırımcıların da gözü kulağı bu projeye çevrildi.

26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı! İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi
Sonraki Haber