Ünlü radyocu Cem Arslan'dan Kızılay çağrısı!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü radyocu Cem Arslan, SuperHaber Instagram hesabındaki canlı yayında bir araya geldi. Koronavirüs süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Arslan, karantina günlerinde radyo yayıncılığının detaylarını Mine Ayman’a anlattı.

SuperHaber, Korona günlerinde birçok ünlü isim ile gerçekleştirdiği canlı yayınlarına devam ediyor. Son olarak SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü radyocu Cem Arslan SuperHaber Instagram hesabında canlı yayın yaptı. 

KORONAVİRÜS SEBEBİYLE KAN BAĞIŞLARINDA DÜŞÜŞ YAŞANDI

Cem Arslan, koronavirüs sürecinde kan stoğu azalan Kızılay’ın geçtiğimiz günlerde Kadıköy sahildeki şubesine giderek bu konuya dikkat çekmek için bir yayın gerçekleştirdi. Vatandaşlara kan vermeleri için çağrıda bulunan Arslan, kan vermenin vücudu yenileme, cildi gençleştirme gibi birçok faydasından bahsetti. Ünlü radyocu, Kızılay’a koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı sürecinde kan bağışında bulunmak isteyenler için gerçekleştirilen uygulamayı anlatırken, kan vermek isteyenlerin Kızılay'ın Çağrı Merkezi 168’i arayarak cep telefonuna gelen mesaj doğrultusunda kan vermeye gidebileceğinin altını çizdi.

ÇAĞRIDA BULUNDU: MECBUR KALMADIKÇA AVM'LERE GİTMEYİN!

Cem Arslan, mecbur kalınmadıkça AVM’ler gibi kalabalık ortamlara girilmemesi gerektiğini belirtirken iki aydır verdiğimiz başarılı mücadelenin ardından ikinci bir dalga yaşanmaması için tedbirler almaya devam etmemiz gerektiğini vurguladı.

KARANTİNA GÜNLERİNDE FORMUNU KORUYOR

Korona günlerini nasıl geçirdiğini anlatan Cem Arslan, stüdyoda gerçekleştirdiği radyo yayınlarının ardından evde her gün bisiklet çevirdiğini ve 7 kilo vererek bu sürecin formunu korumada yardımcı olduğunu söyledi. Bu süreçte kitap yazdığını belirten Arslan, türü ve konusu hakkında açıklamalarda bulunurken şehir hayatında insanın var olma savaşı ve insan ilişkilerinin görünen ve görünmeyen kısmını kaleme aldığını açıkladı. Kitabın eylül ya da ekim ayı gibi kitapseverlerle buluşacağını duyurdu.

Cem Arslan ile Mine Ayman'ın sohbetinin tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Antonio Conte kimdir? Antonio Conte kaç yaşında, nereli? Harekat öncesi PKK'dan CHP'ye 5 ödev!
Sonraki Haber