Ünlü oyuncunun aracına saldırı düzenlendi!

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Merve Oflaz'ın Bebek'te bir sokak arasına bıraktığı lüks aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde lüks aracını Bebek'te bir sokak arasına park eden Arka Sokaklar dizisinin başarılı oyuncusu Merve Oflaz, aracına bineceği sırada şoke oldu. Aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıda bulunulan Oflaz, arabaya binceği sırada tavan camında kırıklar ve aracın bazı bölümlerinde darbe izlerini fark etti. Ardından polis merkezine koşan Oflaz, şikayetçi oldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ünlü oyuncu Oflaz, polis merkezinde verdiği ifadede araçta meydana gelen maddi hasarın değerini tam olarak bilmediğini ve şüphelendiği kimsenin olmadığını belirtti. Oflaz'ın aracında meydana gelen hasardan sorumlu olan kişi veya kişilerin bulunabilmesi için soruşturma başlatıldı. Diğer taraftan emniyet güçleri, cadde üzerinde bulunan kamera kayıtlarının incelenmesi için çalışmaları başlattı.

MERVE OFLAZ KİMDİR?

1988'de İstanbul'da dünyaya gelen ünlü oyuncu Merve Oflaz, 2010 yılı Survivor yarışmasını kazanmıştı. Lise eğitimini Çengelköy'de alan oyuncu, okuldaki spor etkinliklerine katılırken aynı zamanda tiyatro çalışmalarında da etkindi. Diğer taraftan Oflaz, okulun valeybol takımının da değişmez bir elemanıydı. Oflaz Çengelköy Lisesi'nden 2005 yılında mezun olmuştur.

Merve Oflaz, liseden sonraki döneminde; Oto Show ve Boat Show gibi organizasyonlar gibi birçok işte çalıştı. Üniversitede İngilizce öğretmenliği bölümüne gitmek için dershanelerde hazırlanmasına rağmen istediği yeri kazanamadı. Bunun üzerine Dalyan Kulüp’te tenis ve yüzme antrenörlüğü yapmaya başladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunun sınavlarını kazandı.

Okuluna devam ederken, 2008 yılında Show TV’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun” adlı yarışmaya katıldı. Yaklaşık 50 bölüm yarışmacı olarak 3 ay boyunca ekranlarda oldu. Var mısın Yok musun’da 80 bin lira kazandı.

Fahiş fiyata cezalar artıyor ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Elon Musk açıkladı! X'te bunları yapmak artık ücretli
Sonraki Haber