Ünlü oyuncu ölen kız kardeşi hakkında ilk kez konuştu!

Dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch, kansere yenik düşen kız kardeşi Tracy Peacock'un ölümü hakkında ilk kez konuştu..

Sherlock dizisiyle tanındıktan sonra Marvel Evreni'nde hayat verdiği Doctor Strange karakteriyle kariyerinde zirve yapan Benedict Cumberbatch, son zamanlarda Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri'ne 7 adaylıkla damga vuran The Power of the Dog filmiyle gündemde.

Phil Burbank karakteri ile En İyi Erkek Oyuncu (Drama) ödülüne aday gösterilen Cumberbatch, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 45 yaşındaki, yakın zamanda hayatını kaybeden ablası Tracy Peacock (62) ile ilgili konuştu.

"BU DÜNYA İLE ALAKASI YOKTU"

Benedict Cumberbatch, ablasının kanserle yedi yıl süren mücadelesini kaybettiğini üzülerek anlattı. Hollywood yıldızı “Onun bu dünyayla hiçbir ilgisi yoktu. O belirgin bir şekilde farklıydı. Parlak güzel bir sanatçıydı ama sonunda tuval, çerçeve ve marangozluk üzerinde çok sayıda restoratif çalışma yaptı. Kendi işini yaptı ve her tür festivalin en çok da Noel kutlama kartını yaptı. O çok yetenekliydi” dedi.

Peacock, Cumberbatch’in aktris annesi Wanda Ventham’ın James Tabernacle ile ilk evliliğinden olan kızıydı. Wanda, Cumberbatch’in babası Timothy Carlton ile evlendiğinde; Tracy annesiyle kaldı, bu yüzden de beraber büyüdüler. Tracy, arkasında bir koca ve 34 yaşındaki kızı Emily’i bıraktı.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber