Ünlü isim Serenay Sarıkaya'yı Banu Alkan'a benzetti! Sosyal medyada gündem oldu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Sanatçı Cenk Eren de, Sarıkaya’nın paylaştığı bikinili pozları eleştirirken, güzel oyuncuyu Banu Alkan'a benzetti.

Cenk Eren, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bikinili pozlarına Banu Alkan benzetmesi yaptı...

Eren, Instagram hesabından Serenay Sarıkaya’nın bikinili fotoğraflarını paylaşarak, “İyi bir oyuncu, çok güzel bir kadın, iyi giden bir kariyere ve çok da iyi bir menajere sahip, peki durum böyleyken neden 90’lı yılların Banu Alkan’ı gibi pozlar vermeye gerek duyar? Uzun yıllardır böyle magazin konularında yorum yapmadım, bana düşmez ama çok beğendiğim bir oyuncu olduğu için dayanamadım, umarım kırılmaz bana.” notunu düştü.

 

CENK EREN HAKKINDA

Asıl ismi Yüksel Venedik olan ancak sahne ismiyle tanınan Cenk Eren, 1970 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini de doğduğu şehirde tamamladı. Genç yaşlarda dansla ilgilenen Cenk Eren, Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dans Topluluğu’nda bir süre görev aldı. Kariyerine müzikle devam etme kararı alan Cenk Eren, Ankara’da çeşitli gece kulüplerinde sahne almaya başladıktan sonra 1985 senesinde Ankara Radyosu Çok Sesli Gençlik Korosu’nda korist olarak görev almaya başladı. Ancak müzik sevgisi baskın gelince gece kulübü çalışmalarını sürdürdü. 2000 yılında Star TV’de öğleden sonra kuşağında “Yıldız Savaşları” isimli TV programını gerçekleştirdi. 2002 yılındaki projesi Muhteşem İkili’de meslektaşı Nükhet Duru’yla görev aldı. Uzun süre beraber çalışan ikili, Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluştu.

2000 yılında Star TV’de öğleden sonra kuşağında “Yıldız Savaşları” isimli TV programını gerçekleştirdi. 2002 yılında Nükhet Duru ile “Muhteşem İkili” projesine başladı. İstanbul Günay Restaurantta başlayan bu projeyi çeşitli organizasyonlarda ve Show TVd’e bir TV programında devam ettiler. Bir dönem aralarına dargınlık giren ikili yeniden barıştı. Türkiye’nin belli başlı bütün büyük müzikhollerinde çalışan Cenk Eren, 7 albüm yaptı.

Şişli'de park halindeki araçlar çukura düştü! Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomatik temas
Sonraki Haber