Ünlü gazeteci "Teşkilat"ın kadrosuna katıldı

TRT 1’in başarılı dizisi “Teşkilat”ın oyuncu kadrosuna ünlü gazeteci Ahmet Utlu dahil oldu. Utlu, yeni bölümleri her hafta heyeanla beklenen dizide "Şef" adlı karakteri canlandıracak.

 TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" adlı dizinin yeni bölümünde yeni bir karakter yer alacak. Gazeteci Ahmet Utlu dizinin merakla beklenen yeni bölümünde ‘Şirket’in önemli isimlerinden biri olan ve Şef namıyla tanınan gizemli bir karaktere hayat veriyor.

ÇİFTLİKTE AJAN YETİŞTİRİYOR!

Tecrübeli bir ajan olan "Şef", yıllarca sahada operasyonlara katılarak ‘Şirket’ adına birçok faaliyette bulunduktan sonra saha operasyonlarından çekilmiş, ardından,”Çiftlik” adını verdiği eğitim kampında eşsiz yeteneklerle donatılmış casusları yetiştiriyor.

AJANLAR YETİM ÇOCUKLARDAN SEÇİLİYOR!

"Şef’in" yetiştirdiği bu özel yetenekli ajanlar genelde yetimlerden seçiliyor. Şef’in ajanları küçük yaşlardan itibaren zorlu eğitimlerden geçerken, hazır hale geldiklerinde tüm dünyada Şirket adına faaliyet göstermekte ve mutlak suretle Şef’e itaat ediyorlar.


 
DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK!

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi “Teşkilat”ın altıncı bölümünde Ceren’i (Ezgi Eyüboğlu) son anda namlunun ucundan kurtaran ve ardından nasihatleri ile yol gösteren Şef, hikayede dengeleri değiştirecek bir isim olduğunun sinyallerini verdi.”Teşkilat” yeni bölümüyle, 18 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Star TV'nin Sakla Beni dizisinde şok gelişme! İncila ve Naz'a darbe! Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak?
Sonraki Haber