Ünlü fenomen Danla Bilic ile Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor?

Son olarak 1,5 yıl aşk yaşadığı şarkıcı Hadise'den geçtiğimiz Haziran ayında ayrılan 35 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım'ın kalbini sosyal medya fenomeni Danla Bilic'e kaptırdığı iddia edildi. İş insanı Yusuf Engin ile yollarını kısa süre önce ayıran Bilic ve Kaan Yıldırım hakkındaki sürpriz aşk iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hadise ile olan 1.5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz Haziran ayında sonlandıran oyuncu Kaan Yıldırım ile 27 yaşındaki ünlü fenomen Danla Bilic'in aşk yaşadıkları iddia edildi. Magazin gündeminde geniş yer bulan aşk haberinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Berat Demir ile ayrıldıktan sonra sırasıyla Poyraz Teoman ve son olarak da Yusuf Engin’le birliktelik yaşamaya başlayan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.

DANLA BİLİC'İN YALNIZLIĞI KISA SÜRDÜ

27 yaşındaki ünlü fenomen geçtiğimiz günlerde iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisini noktalamış ve sessizliğini koruyan çift, sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarmıştı. Bilic'in yalnızlığı kısa sürerken, Yıldırım'ın uzun süren yalnızlığı ise son buldu.

KAAN YILDIRIM İLE DANLA BİLİC

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemesem Olmaz programında Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Youtuber Danla Bilic'in aşk yaşadıkları iddiası magazin gündeminde geniş yer buldu. Programın sunucularından Bircan Bali, “Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Danla Bilic sosyal medya hesabından takipleşmeleri dedikoduları beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakışıyorlar” ifadelerini kullandı.

2021 yılının Haziran ayında Hadise ile ilişkisini sonlandıran Kaan Yıldırım, "Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?” sorusuna, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan eski sevgilisi için “Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum" yanıtını vermişti.

KAAN YILDIRIM'IN ADININ BAŞ HARFİNİ VÜCUDUNA KAZITMIŞTI

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ve iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapan Hadise, Kaan Yıldırım ile birlikteliği sırasında kendisinin ve sevgilisinin adının baş harflerini (h&k) bileğine dövme yaptırmış ancak ayrılık sonrasında dövmeyi sildirmişti.

Japon Yen'i 34 yılın en zayıf seviyesinde! Müdahale gelebilir Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!
Sonraki Haber