Ünlü deprem kahini haritayı paylaştı ve uyardı!

Hoogerbeets'in sahibi olduğu araştırma şirketi Ditrianum tarafından bugün bir paylaşım yapıldı. Frank Hoogerbeets de bu gönderiyi kendi Twitter hesabı üzerinden paylaştı ve korkutan deprem detayına dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta Elazığ Sivrice'de gerçekleşen ve can kayıpları ile çok sayıda yaralıların bulunduğu depreme ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanırken, bugün de Manisa tekrardan sallandı. Öğlen 14.26'da Manisa Kırkağaç'ta gerçekleşen 5.1 şiddetindeki deprem, şehir genelinde hissedilmesinin yanı sıra İstanbul ve İzmir'de de etkisini gösterdi. Vatandaşlar büyük panik ve tedirginlik yaşarken, artçı sarsıntılar da devam etti. Bilindiği gibi, uzmanlar tarafından hem Elazığ hem de Manisa çevresindeki fay hatları risk haritasına dikkat çekilmiş ve çok önemli açıklamalar yapılmıştı.

DEPREM RİSK HARİTASI İLE BERABER DİKKAT ÇEKEN UYARI!

Yorumları merak edilen ve deprem kahini olarak değerlendirilen Frank Hoogerbeets Twitter üzerinden flaş açıklamalarda bulundu. Hoogerbeets'in sahibi olduğu Ditrianum araştırma şirketi, güncel deprem risk haritasını paylaşırken dünyaca ünlü isim de peşi sıra açıklamalar yaptı. Hoogerbeets'in yorumu sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Deprem kahini Frank Hoogerbeets, Manisa'da gerçekleşen ve büyük panik yaratan 5.1 şiddetindeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hoogerbeets'in araştırma şirketi tarafından deprem risk haritası paylaşıldı ve şu açıklama yapıldı;

 Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Hoogerbeets, şu ifadeleri kullandı:

Deprem ile ilgili olarak korelasyonların önemini her zaman belirttim. Bu açıdan Türkiye'deki son olan M 6.8'lik deprem #SSGI tarafından gösterilen kritik Ay geometrisine kusursuz bir uyum gösteriyor. En fazla 2-3 günlük bir sürede gerçekleşiyor, 10 günü bulmuyor.

MANİSA İÇİN DE UYARILARI VARDI

Manisa'da geçtiğimiz hafta yaşanan depremin ardından dünyaca ünlü araştırma şirketi Ditrianum dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuştu.

Ditrianum yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki depreme dikkat çekti ve artçı sarsıntıların devam edeceğini açıklamıştı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber