Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden evlendi!

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ikinci defa nikah masasına oturdu. Nikah şahitliğini Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un yaptığı nikah töreninde Kıratlı'nın giydiği gelinlik hayranlarından tam not aldı. Kıratlı, ilk düğünlerinde giydiği dekolteli ve mini gelinliğiyle de çok konuşulmuştu.

Geçtiğimiz aylarda boşanan ve birkaç ay sonra yeniden evlilik kararı alan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı koronavirüs önlemleri sebebiyle az kişinin katıldığı bir törenle evlendi. Aylar sonra yeniden bir araya gelen ünlü çift özel hayatlarıyla magazin gündemini uzun süreden beri meşgul ediyor. 

Akçıl ve Kıratlı'nın düğünüyle ilgili en çok araştırılan konulardan biri de, Kıratlı'nın giydiği gelinlik oldu. İlk düğünlerinde dekolteli ve mini bir gelinlik tercih eden Kıratlı, şimdi ise Hakan Akkaya imzalı klasik bir model giymeyi tercih etti.

"SEVGİLİM, GİYİNMEYİ UNUTMUŞSUN"

Akçıl'ın ilk nikah törenlerinde, Zeynep Bozkaya imzalı gelinliği giyen Kıratlı'ya verdiği, "Sevgilim giyinmeyi unutmuşssun" sözleriyle uzun süre gündem olmuştu. Diğer taraftan Kıratlı'nın giydiği gelinlik sosyal medya kullanıcıları tarafından da eleştirilmiti. Kıratla ise tüm eleştirilere, "Gelinliğim için açıklama yapma gereği duymuyorum çünkü çok severek giydim" sözleriyle yanıt vermişti.

GELİNLİĞİ BU SEFER TAM NOT ALDI

İlk düğünlerinde giydiği transparan ve dekolteli gelinliğiyle uzun süre gündemden düşmeyen Kıratlı, şimdi ise daha kapalı bir gelinlik tercih etti.

Hakan Akkaya imzasını taşıyan klasik model, sosyal medya kullanıcıları tarafından da çok beğenildi. Diğer taraftan Kıratlı'nın, ilk nikah töreninde giydiği gelinliği eşi Sinan Akçıl'ın da beğenmediği ve bu yüzden daha klasik bir model tercih ettiği konuşuluyor.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber