"Ümitcan" ismi kavga çıkardı! İzzet Çapa'dan Ahmet Hakan'a ağır sözler...

Aleyna Çakır'ın ardından bir başka kadının şüpheli ölümünden de sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'un ismi tartışma yarattı. Medyadaki bu sert "Ümitcan" polemiğinin tarafları ise İzzet Çapa ve Ahmet Hakan...

Aleyna Çakır'ın ölümünden sorumlu olduğu iddiasıyla yargılanan Ümitcan Uygun bir başka kadının şüpheli ölümü nedeniyle bir kez daha tutuklandı.

Uygun, bu kez Esra Hankulu isimli genç kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alındı ve ’kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Medyada geniş yer bulan bu olayın ardından Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan ilginç bir yazı geldi.

Yazısının "Ümitcan isminin yumuşatması" başlıklı bölümünde, Ümitcan isminde... Bir afacanlık tınısı var. Kabul edilebilir oranda bir yaramazlık tınısı var. İsmin kendisi ister istemez “Bizim Ümitcan” tınısı yaymakta." dedi.

Hakan yazısına şu ifadelerle devam etti;

"İşte bu nedenlerle... Adı sürekli şüpheli kadın ölümleriyle birlikte anılan adamın haberini gazetede “Ümitcan şöyle yaptı, Ümitcan böyle yaptı” diye vermek içimizden gelmedi. Dünkü Hürriyet’te çıkan... “Yine O Adam Yine Bir Ölüm” başlığının kısa hikâyesi budur."

İZZET ÇAPA'DAN TEPKİ

Ancak Ahmet Hakan'ın bu sözlerini, bir dönem Hürriyet'te önemli röportajlara imza atan İzzet Çapa ağır sözlerle eleştirdi.

İzzet Çapa, Ahmet Hakan'a şöyle yüklendi;

"Ahmet sende eskiden bir basiretsizlik, ferasetsizlik, omurgasızlık, her devrin adamı olma müptezelliği var zannederdim. Aklı sadece çıkarında bir Zübükzadesin farz ederdim… Ama korkarım sorun akli melekelerinide… İki kişiyi acımadan katletmiş bir psikopat manyağın ismi ile bile empati yapabildiğine göre… Arkadaşım sen acilen bir ruh doktoruna görün… Benden sana tavsiye… Durumun içler acısı çünkü… Vah ki ne vah…

Dünya Bankası'ndan dikkat çeken altın analizi! 2024'te rekor kıracak CHP'li belediye 250 milyon borç bıraktı! "Ali Koç Aziz Yıldırım'ın kötü bir kopyası! Tarihin en başarısızı..."
Sonraki Haber