"Ümit Özdağ'ın talimatıyla darp edildim" diyerek istifa etmişti: Darp görüntüleri ortaya çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın talimatıyla 20 kişi tarafından darp edildiğini iddia eden Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Çam ve arkadaşının kalabalık bir grup tarafından darp edildiğini görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Sığınmacılar hakkındaki kışkırtıcı sözlerle gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında ortaya yeni bir iddia ortaya atıldı.

Partisinden istifa ettiğini belirten Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, "Ümit Özdağ azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler" ifadelerini kullandı.

DARP GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Zafer Partili Soner Çam’ın “Ümit Özdağ, azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler” şeklindeki açıklamasının görüntüleri ortaya çıktı. 

İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler