Ulusal Kanal yardım kampanyasını bu sözlerle başlattı...

Ulusal Kanal yönetimi, döviz kurundaki yükseliş nedeniyle artan TÜRKSAT fiyatlarının karşılanması için imece başlattı. Ulusal Kanal, izleyicilerine çağrı yaparak, Atatürk'ün de iki öküzü olan her evden bir öküz istediğini hatırlattı

Konuyla ilgili açıklama yapan Ulusal Kanal yönetimi, döviz kurundaki yükseliş nedeniyle artan TÜRKSAT fiyatlarının karşılanması için imece başlattı.

Ulusal Kanal, izleyicilerini oluşturulan imeceye katkı vermeye davet etti.

Doğu Perinçek, kampanyayla ilgili olarak; "Ulusal Kanal ve Aydınlık dışında Türkiye'de güvenilir medya kuruluşu yok. Atatürk de iki öküzü olandan bir öküzü istemişti. Ulusal kanal da her evden bir öküz, bir çift çorap istiyor" ifadelerini kullandı.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, “Uydu, kanalın şah damarı. Ödemesi dolar üzerinden yapılıyor. Katkı yapan dostlarımıza diyoruz ki, yaptığınızı kendi dostlarınızdan da isteyin. 17 Mayıs'taki sıkıntıyı birlikte çözüp, yayınlarımızı gümbür gümbür sürdürelim" dedi.

Kanal yönetimi imece çağrısının TÜRKSAT borcunun kapanana kadar devam edileceği ifade edildi ve destek vermek isteyenler için telefon numarası paylaşıldı.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber