Ufukta cezaevi göründü!

Aşk yaşadığı Kıbrıslı iş adamına gizli çektiği çıplak görüntülerle şantaj yaptığı ve 300 bin dolar istediği iddia edilen 35 yaşındaki Aybike Alev Yanar hakkında 6 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Kadın kaptan Aybike Alev Yanar, Kıbrıslı iş adamı 55 yaşındaki Serhat Akpınar'la aşk yaşıyordu. Çiftin araları bozulunca iddiaya göre Yanar, Akpınar'a daha önde çektiği gizli görüntülerle şantaj yaptı ve para istedi.

DAVA AÇILDI

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kıbrıslı iş adamı Serhat Akpınar'a (55) tehdit, hakaret ve şantaj iddiasıyla kadına dava açtı.

İddianameye göre Yanar, Akpınar kadından ayrılmak istedi. Ayrılığı kabul etmeyen Yanar iş adamına 2 yıl boyunca tehdit, hakaret ve şantaj içerikli mesajlar gönderdi.

300 BİN DOLAR İSTEMİŞ

Müşteki Serhat Akpınar ifadesinde kendisini tehdit ederek para isteyen ve hakaret eden şüpheliden şikâyetçi olduğunu anlattı. Aybike Alev Yanar da mesajları kendisinin gönderdiğini kabul ettiği belirtildi. Savcılık, şüpheli Yanar'ın tehdit, hakaret ve şantaj suçlarından 1 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılmasını istedi.


Mahkeme duruşmaya katılmayan müşteki Serhat Akpınar ile şüpheli Aybike Alev Yanar'ın bir dahaki duruşmaya polis zoruyla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Daha önce 3 günlük zorlama hapsine karar verildiği halde ikinci defa 3 günlük zorlama hapsi ile tam 5 kez uzaklaştırma kararı verilen Yanar'ın son iki yılda gönderdiği mesajlarda müşteki Akpınar'dan şantajla 300 bin dolar para istediği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı Arslan'ı kabul etti Türk Telekom 2023’te sektörünün yatırım lideri oldu Irak Türkmenlerinde Erdoğan heyecanı!
Sonraki Haber