Ucuz iPhone satın almayı bekleyenlere kötü haber! Apple analisti son gelişmeleri duyurdu!

Diğer iPhone cihazlara göre daha ucuz olarak piyasaya sürülen SE serisine ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Apple’den müjdeli haber bekleyen tüketicilere, ünlü analistten kötü haber geldi.

Günümüzün gelişen teknolojisi ve değişen tüketici alışkanlıkları, akıllı cihazları lüks tüketim ürünlerinden temel ihtiyaç ürünlerine transfer etti. Gündelik hayat akışı içerisinde ihtiyaç duyulan pek çok hizmetin tek ekrandan, hızlı ve güvenli bir şekilde giderilmesini sağlayan akıllı cihazlar, dünya genelinde vazgeçilemeyen ürünler arasında ilk sırada yer aldı.

Akıllı cihaz sektörüne yönelik talebin artması, sektörde hizmet veren firmalar arasında da rekabetin kızışmasına yol açtı. Yeni nesil ürünlerini tek tek piyasaya süren firmaların satış stratejileri yakından takip edilirken zorlu ekonomik şartların ortaya çıktığı bu dönem içerisinde düşük fiyat avantajı sunan firmalar, tüketiciler tarafından daha çok tercih edilmeye başlandı.

Akıllı cihaz sektörünün önde gelen isimlerinden olan Apple, her ne kadar rakiplerine oran ile daha geniş bir güvenlik ağı hizmeti sunuyor olsa da son dönemlerde satışa sunduğu cihazların yüksek satış bedelleri sebebi ile oldukça eleştirilmeye başlandı. Küresel çapta yaşanan ekonomik kriz sebebi ile Apple ürünlerini satın almak konusunda güçlük çeken tüketiciler, farklı markalara yönelmeye başlarken geçtiğimiz dönem içerisinde Apple’dan “ucuz iPhone” başlığı altında SE 3 modeli çıkışı geldi.

Diğer iPhone cihazlara nazaran çok daha uygun fiyatlardan satışa sunulan SE 3 modeli tüketiciler tarafından oldukça tercih edilirken gözler yeni nesil SE 4 cihaza çevrildi. Daha önce kulislerden gelen bilgilere göre Apple’ın 2023 yılı içerisinde SE 4 cihazını satışa sunacağı öğrenilirken bugün Apple’ın ünlü analisti Ming- Chi Kuo’dan yeni bir paylaşım geldi. Kuo’nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım, tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı.

SE 4 BEKLEYENLERE DUYURDU!

Apple ile ilgili yaptığı haberler ve paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden ünlü Analist Ming- Chi Kuo, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Paylaşımında Apple’ın çok beklenen SE 4 cihazına ilişkin bir iddia ortaya atan Kuo, firmanın ucuz serisi için erteleme veya iptal kararı aldığını ileri sürdü.

İPTAL KARARININ NEDENİNİ AÇIKLADI!

iPhone SE 4 için lansmanın iptal edileceğini veya erteleneceğini ileri süren Kuo, bunun nedenini SE 3, iPhone 14 Plus ve iPhone 13 Mini’de yaşanan düşük sevkiyat olarak gösterdi. Apple’dan ise konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber