Üç Kuruş Leyla Kimdir? Aslıhan Malbora Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Üç Kuruş Leyla Kimdir? Üç Kuruş dizisi 1 Kasım Pazartesi akşamı Show Tv'de başladı. Çukur'un alternatifi olarak görülen dizide Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora kimdir sorusu da merak konusu oldu. Dizide Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade gibi ağır isimler de bulunuyor. Peki Üç Kuruş Leyla kimdir?

Üç Kuruş Leyla Kimdir? Show Tv'de bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Üç Kuruş diziside Leyla karakterini oynayacak olan Aslıhan Malbora hakkında detaylar haberimizde. Büyük bir beklenti ile ekrana gelecek olan ve Çıngıraklı Mahallesi'nde geçecek hikayesiyle izleyicinin merakını celbeden Üç Kuruş hikayesi ve oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

ÜÇ KURUŞ LEYLA KİMDİR?

Oyunculuk performansıyla adından kısa sürede söz ettirmeyi başaran Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora 27 Mart 1995 doğumludur.

Kariyerine 2017 yılında Seven Ne Yapmaz adlı dizi ile başlayan ve burada gösterdiği performansla aranan bir oyuncu haline gelen Aslıhan Malbora, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde okumuştur.

 Aslıhan Malbora, 35.5 Sanat Evi'nde eğitim ald. Daha sonra oyunculuğa yöneldi. Kalbimin Sultanı dizisinde de oynayan Aslıhan Malbora, 2019 yılında Her Yerde Sen dizisinde de rol almıştır.

Murat Seymen'e silahlı saldırıda yeni gelişme 24 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek
Sonraki Haber