Üç Kuruş dizisinin konusu ifşa oldu! Aras Bulut İynemli bin pişman!

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur kısa bir süre önce ekranlara veda etmişti. Vedanın ardından ise Çukur'un yerine gelecek dizi açıklanmış ismi de Üç Kuruş olarak açıklanmıştı. Son olarak yeni dizi Üç Kuruş'un konusu adeta ifşa oldu.

Kısa bir süre önce izleyicisine veda eden Çukur dizisi 5 sezon boyunca ekranda krallığını ilan etti. Dizinin final bölümünde bir duvarda ise, "İçerde'den çıktık, Çukur'a düştük, sıra Üç Kuruş'ta" yazılmıştı. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak köstendil ve Necip Memilli gibi isimlerin yer aldığı Çukur belgesel olarak ekrana gelecek.

Üç Kuruş dizisinin konusu nedir?

Başrollerinden birini başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun oynayacağı Üç Kuruş dizisinin konusu sır gibi saklanıyordu. Bir polis ve mafya liderinin amansız mücadelesini ekrana taşıyacak olan Üç Kuruş dizisi daha önce açıklanan bilgiye göre üç erkeğin hikayesini anlatacak.

Gelen bilgilere göre ise Çukur'da Yamaç Koçovalı karakterini oyanayan ve Üç Kuruş dizisinin ilk müjdesini veren başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Üç Kuruş dizisinde yer almayacağı için pişman olduğu söyleniyor.

Çukur’un yazarlarından Damla Serim’in başarılı kalem Murat Uyurkulak’la beraber kaleme alacağı dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapacak. Dizinin konusu ise polis ve mafya çatışmasını konu edinecek dizide Kaygılaroğlu’na başta emniyet amiri Efe karakterinin önerildiği ancak ünlü oyuncunun kumarhane işleten Kartal rolünde yer alacağı netleşti. Öte yandan dizide rol alması için Taner Ölmez’e teklif yapıldığı ancak oyuncunun teklifi kabul etmediği söyleniyor. Damla Sönmez’e ise hiç teklif gitmediği anlaşıldı.

Dizide seri katil İrfan, kişileri öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Ve dizi ismini bu konudan almakta.

Korku dolu anlar: Kaldırım bir anda çöktü! Bina boşaltıldı... Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararındaydı!İşte piyasalarda son durum Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?
Sonraki Haber