Üç Kuruş 4. bölüm fragmanı... 22 Kasım Üç Kuruş yeni bölümde neler olacak?

Üç Kuruş 4. bölüm fragamanı izlemek isteyenler ekran başına... 15 Kasım 2021 Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan son bölüm sonrası Üç Kuruş 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. İşte 22 Kasım akşamı yayınlanacak Üç Kuruş 4. yeni bölüm detayları...

Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç ve Aslıhan Malbora'nın oynadığı Show TV dizisi Üç Kuruş bu akşam üçüncü bölümü ile ekrana geldi. Çıngıraklı Mahallesinde geçen hikayesiyle ilgi çeken dizinin son bölümü sonrası Üç Kuruş 4. bölüm fragmanı izlemek isteyenler de internet ve sosyal medyada harekete geçti.

Peki Üç Kuruş 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu akşam ekrana gelen son bölüm sonrası Üç Kuruş 4. bölüm fragmanı izleme detayları da belli oldu. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Üç Kuruş 3. bölüm özeti

Kartal’a gönderilen künye, Efe ile birlikte katilin izini sürebilecekleri tek ipucudur. Fakat ikisinin dışında künyenin önemini fark eden biri daha vardır.

Efe, Kartal’la anlaşması sonucunda babasıyla yüzleşirken Nezih’le girdiği mücadeleye devam eden Kartal son kez şansını denemek için Bahar’ın karşısına çıkar. İrfan ilk defa sırrını öğrenmeye yaklaşan biriyle karşılaşıp panikler. Fakat meseleyi soğukkanlılıkla çözdüğünü düşündüğü anda yeni bir sürprizle karşılaşır.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle