Twitter'da fotoğrafını gördü şoke oldu!

Twitter'da fotoğrafını gören Mustafa Göker adlı şahıs şoke oldu. Çünkü fotoğrafının kullanıldığı mesajda 'Yüzde 90 engelli kardeşimize yardım kampanyası başlatıyoruz' yazılıp bir de yardım yapılması için IBAN numarası paylaşılmıştı. Oysa Mustafa Göker'in paylaşımla hiçbir ilgisi yoktu. Göker savcılığa suç duyurusunda bulunarak mesajı paylaşanlar hakkında şikayetçi oldu.

Kayseri'nin Develi ilçesinde yaşayan ve çay ocağında çalışan Mustafa Göker, bir twitter hesabından kendi fotoğrafının paylaşıldığını, "Yüzde 90 engelli kardeşimize yardım kampanyası başlatıyoruz. Çok zor durumda, ihtiyaç sahibine yardım eli uzatmak farzdır. Lütfen paylaşalım yayalım' notunu banka hesap numarası ve IBAN numarasını gördü. Yapılan paylaşım sonrasında şaşkınlık yaşayan Mustafa Göker, Develi Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulundu.

Mustafa Göker "Bugün twitter da benim resmimle 'bu kardeşimiz %90 engelli ve ihtiyaç sahibidir ona yardım topluyoruz' diyerek, hesap numarası ve IBAN numarası paylaşarak milleti kandırmaya dolandırmaya çalışıyorlardı, bende bugün savcılığa gelerek suç duyurusunda bulundum. Benim bu hesapla hiçbir alakam yoktur, lütfen kanmayın. Twitter hesabına faka isimli sosyal damat diye bir hesabı biz tanımıyoruz savcılığa suç duyurusunda bulunduk lütfen kanmayın. Bu paylaşım benim bilgim dışındadır hiçbir alakam yoktur ihtiyacımda yoktur çok şükür" dedi.

Borsa İstanbul'da en çok para girişi olan hisseler belli oldu BDDK'dan fazladan kredi kartı limiti tanımlayan bankaları uyarı! Suphiye Orancı meğerse Metin Akpınar ile aynı filmde oynamış!
Sonraki Haber