Gökhan Özoğuz'dan sokakta sevişen çifte destek! Twitter motorcu sokakta sevişen çift videosu...

Kamuya açık alanda samimi bir şekilde oturan çifte, yoldan geçen motorcu müdahalede bulundu. Bu anları sosyal medya hesabnda da paylaşan motorcuya ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan cevap geldi. Söz konusu müdahaleyi 'cehalet ve bağnazlık' olarak tanımlayan Özoğuz, ''Akla bile gelmeyecek rezillikler yapanlar varken, kimsenin kendi halinde yaşayan romantizmine laf etme hakkı yoktur'' ifadelerini kullandı. Özoğuz'un tepki gösterdiği bu görüntüler büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. İşte detaylar

Kamuya açık alanda sevişen bir çifte müdahale edip, görüntülerini kaydeden ve söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabında yayınlayan motorcuya ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan büyük tepki geldi. Söz konusu görüntüleri romantizm olarak tanımlayan Özoğuz, ''Kimsenin kendi halinde yaşanan romantizme laf etme hakkı yoktur'' dedi. Olayın görüntüleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Kamuya açık alanda yapılması uygun olmayan görüntüyü 'romantizm' olarak tanımlayan Özoğuz, "Kimdir bu kişiler? Hangi hakla insanların yaşantılarına müdahele?  Kapalı kapılar ardında, İnsanlıktan nasibini almamış, akla bile gelemeyecek rezillikler yapanlar varken, kimsenin kendi halinde yaşanan romantizmine laf etme hakkı yoktur. Korkunç bir cehalet ve bağnazlık!" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları ise Özoğuz'un bu tepkisinin yanlış olduğunu belirtti.

GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

Gökhan Özoğuz, 14 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da Fenerbahçe semtinde doğmuştur. Aslen Gaziantep'lidir. Babası Ahmet Özoğuz'dur. Açıköğretim Fakültesinde okudu. 2007'de babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz vefat etti. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gördü.

15 yaşında gitar çalmaya merak salan Gökhan Özoğuz, Athena müzik grubunun solistidir. Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz ikiz kardeşidir.
2004 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.

Holigan albümünün aynı isimli şarkısı futbol maçlarının değişmez sloganı oldu. A Milli Basketbol takımımız için yaptığı "12 Dev Adam" şarkısı ise basketbol takımının sembol şarkısıdır. 2006 yılında ikiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra'ya gittiler Gökhan Özoğuz, 28 Aralık 2012 tarihinde Melis Ülken ile evlendi. 3 Temmuz 2013 tarihinde Ayşe Derya adında bir kızı oldu.

Mevduatta stopaj detayı: Süre doluyor! Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj
Sonraki Haber