TV8 MasterChef'e Mardinli Sushici Mahsun Bilge damga vurdu!

TV8 MasterChef Türkiye'de eleme turları devam ederken Mardinli Sushici Mahsun Bilge son bölüme damga vurdu.

Tv8 MasterChef 2021 eleme turu tüm hızıyla devam ederken 8 Temmuz 2021 Perşembe son bölümde Mardinli sushi ustası Mahsun Bilge adlı yarışmacı geceye damgasını vurdu. Mardinli sushici Mahzun, üç şefi kendine hayran bırakarak üç evet aldı ve eleme turunu geçti.

MasterChef 2021 Tv8 ekranlarında rüzgar estiriyor. Her akşam yayınlanan MasterChef eleme turunda birbirinden yetenekli ve renkli yarışmacılar boy gösteriyor. Son olarak 8 Temmuz 2021 Perşembe son bölümde aslen Mardinli olan Mahsun Bilge adlı yarışmacının eleme turunda hazırladığı yemeğin tadı, zor beğenen Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şeflerin damağında kaldı.

Mahsun Bilge, kendisini başarılı şeflere tanıttı. Son bir yıldır kendisini tamamen sushi üzerine yoğunlaştırdığını ve oldukça kademe kaydettiğini, kendi tariflerini oluşturduğunu belirtti.

Eleme turunda da hazırlayacağı sushi'de kendi ürettiği bir tür turşuyu ve kaplamayı kullanacağını ifade eden Mardinli Mahsun'un el hızı da jürilerin beğenisi topladı.

Şeflerin son 10 saniyeyi sayarken genel olarak eli ayağına karışan yarışmacıların aksine, Mahsun'un çoktan bitirmiş olması ve sakin tavırları da ayrıca dikkat çekti. Hazırladığı tabağın görseli de oldukça özenli ve dikkat çekici idi.

Zanna ağzına bir parça sushi atar atmaz yüz ifadesiyle yemeği ne kadar beğendiğini çoktan ifade etmiş oldu bile.. Mehmet Şef de tadım yapmak üzere Mahsun'un yanına geldi. Önce tabağı inceleyen ve daha sonra soslara bakan Mehmet Şef Sushi'yi tadımladı.

Mehmet Şef aklındaki soru işaretini açıkladı. Mehmet Şef, "Buraya döner ustası da getirsek uzmanlık alanı o olduğu için çok iyi döner keser ve sunar. Senin de tek uzmanlığın bu sushi ise ileride bu yarışmada çok zorluk çekersin" dedi. Kararını 'Evet' olarak belirten Mehmet Şef'e verdiği yanıtta Mahsun, diğer mutfaklara da elinden geldiğince hakim olduğunu söyledi. Somer Şef ve Danilo Şef de bu turda evet diyerek kararlarını olumlu yönde belirttiler.

Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Meteoroloji açıkladı! 11 ilde parçalı bulutlu hava etkili olacak...
Sonraki Haber