"Türk'ün bayramı Kürt'ün yasıdır" dedi cevabını aldı!

Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz, sosyal medyada yaptığı bir açıklamada 'HDP'liler saltanat peşinde mi?' diye sordu. Saymaz'a cevap veren HDP'li vekil Lezgin Botan, 'Bu pespaye kişilik yine çarpıtma işindeki ustalığını konuşturmuş.' ifadelerini kullandı. Saymaz ise Botan'a sert sözlerle yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile iligili bir paylaşım yapan Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz'HDP'liler saltanat peşinde mi?' diye sordu.

Saymaz'ın bu sözlerine  25/26. dönem HDP Van Milletveki Lezgin Botan'dan yanıt geldi. 

 "Bu pespaye kişilik yine çarpıtma işindeki ustalığını konuşturmuş. Kayyum darbesini meşrulaştırmaya çalışıyor. Türk'ün bayramı, Kürt'ün yasıdır, kabusudur. C.Bayramında kayyum atayan devlet aklı Kürt'ün fermanını imzaladığını ilan etmiştir. Bu soykırım politikasını gizleme çabasıdır. " ifadelerini kullanan Botan'a Saymaz'dan sert bir cevap geldi.

"BİR KAN VE KEMİK MESELESİDİR SENİN DEMOKRATLIĞIN"

 Lümpen ve faşist sözleriyle Botan'a yüklenen Saymaz, şu ifadeler ikullandı:

"Lezgin, senin demokrattan sayılman, hasbelkader Kürt anne babadan doğmuş olmandan ötürüdür. Bir kan ve kemik meselesidir senin demokratlığın... Hasbelkader, bir başka ailede doğmuş olsan, bir Kürt'ü sadece Kürt diye dövecek vasıfta bir lümpen ve faşistsin."

Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada! Beşiktaş'ta genç oyuncunun sözleşmesi feshedildi
Sonraki Haber