Türkiye'yi tehdit etti!

Libya'nın doğusunu kontrol altında tutan darbeci Halife Hafter, "İkinci Türk işgalini kabul etmeyeceğiz ve asla merhamet göstermeyeceğiz" diyerek Türkiye'ye tehditte bulundu.

Libya'nın doğusunu kontrol altında tutan darbeci Halife Hafter, ziyaret ettiği birlikte aklınca Türkiye'yi tehdit etti. Yanına aldığı bir avuç asker ve 3-5 tank ile boyunu aşan cümleler sarf eden darbeci General, "İkinci Türk işgalini kabul etmeyeceğiz ve asla merhamet göstermeyeceğiz" dedi.

Darbeci General Hafter'in başında bulunduğu sözde Libya Ulusal Ordusu (LNA) isimli grubun sözcüsü Ahmed el Mismari, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

"MERHAMET GÖSTERMEYECEĞİZ"

Hafter'in Tarık Bin Ziyad birliğini ziyaret ettiği görüntülerde, "Erdoğan'a söylüyoruz, atalarınızın mirasını kurşuna çevirdik. Hiçbir Türk'ün bu kahramanların önünde yürüdüğünü görmek istemiyorum. (Türk askerlerine) Merhamet yok, çünkü hak etmiyorlar. Erdoğan Libya'ya atalarının mirasını aramaya geldi" ifadelerini kullandığı duyuluyor.

Libya topraklarındaki Türklerle kendi güçlerinin karşılaşacağını söyleyen darbeci komutan, Libya'da 300 yıl kalan Türklerin "yağmacı ve katil" olarak görüldüğünü savundu.

Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü CHP'de torpil atamaları hız kesmeden devam ediyor! Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor?
Sonraki Haber