Türkiye'nin yeni online platformu: Gain

Türkiye'nin yeni nesil dijital içerik platformu Gain, bugünden itibaren yayın hayatına başladı. Bir yeni yıl programıyla kullanıcıların beğenisine sunulan uygulama, konser ve stand-up şovlarıyla da tüm izleyicilerine dolu dolu bir yılbaşı gecesi yaşatmayı hedefliyor. İşte detaylar...

Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu Gain’in, yayın hayatına yeni yıl programıyla dahil oldu.

Gazeteci Cem Aydın'ın başını çektiği uygulama, yılbaşına dair ilk sürprizi ‘Mücbir Yılbaşı’ ile verdi.

Program öncesi gerçekleşecek konser ve stand-up şovlarıyla da tüm izleyicilerine dolu dolu bir yılbaşı gecesi yaşatmayı hedefliyor.

GAİN’DE YILBAŞI PROGRAMI 20:00’DE BAŞLIYOR

Gain’in yeni yıl programı gerek oyunculuktaki başarılı performansı gerekse stand up gösterileriyle ülkenin mizah gündemine oturan Doğu Demirkol’un tek kişilik gösterisi ile başlayacak. Aynı zamanda Teoman’ın yeni albümünden daha önce hiç yayınlanmamış şarkıları Gain’e özel olarak ilk kez yayınlanacak. Mücbir Yılbaşı’yla da gece zirveye ulaşacak.

İşte yılın en büyük partisinin programı:

20:00 Özel stand-up gösterisiyle Doğu Demirkol!

Türkiye’nin en çok sevilen komedyenlerinden Doğu Demirkol, Gain’in yılbaşı partisine özel stand-up’ıyla izleyiciyle buluşacak.

21:00 Yepyeni şarkılarıyla Teoman!

Türkiye rock sahnesindeki şarkıcı-söz yazarı ekolünün en başarılı temsilcilerinden biri olan ve müzik kariyerinde 30 yılı deviren Teoman’ın yeni albümünden ilk kez seslendireceği sürpriz parçalar ve Mirgün Cabas’la yapacağı özel röportajla Gain’de olacak.

22:00 Ve... Mücbir Yılbaşı Partisi

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram’da milyonlarca kişiye ulaşan ve fenomen haline gelen Mücbir Sebepler programı, özel yılbaşı partisiyle Gain’de olacak. 1991 yılına geri sayım yapılacak ve canlı yayınlanacak olan partide sürpriz konuklar, özel show’lar izleyiciyi bekliyor olacak.

Gain NEDİR? NASIL İNDİRİLİR? NASIL İZLENİR?

30 Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Gain, yeni nesil çevrim içi dijital bir medya platformudur.

Kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta, kısa ve özgün içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel yayın akışı sunuyor.

Gain, bağımsız ve yeni medya üreticilerini, farklı düşünceleri ve formatları, yeni kazanımları ve yetenekleri önemsiyor. Kullanıcısına hem eğlenceli hem de bilgi veren bir içerik izleme deneyimi sağlıyor.

“Şimdi ne izlesem?” sorusuna izleyicisinin zevkleri, günlük aktiviteleri ve görmeyi sevdiği konular üzerinden oluşturduğu yayın akışıyla cevap veriyor.

iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilen Gain, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli yabancı zengin bir içerik listesine sahiptir.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber