Türkiye’nin yaşamak için en iyi kenti

Ekonomi dergisi Forbes'un geçen yıl mayıs ayında yayımladığı Türkiye’nin yaşamak ve çalışmak için en iyi 20 şehirleri listesinin başında Çanakkale yer almıştı. Peki tatil için Çanakkale'ye gittiğinizde neler yapabilirsiniz? Detaylar haberimizde...

Ünlü ekonomi dergisi Forbes, şehirleri yaşanılabilirlik, yenilikçilik, ticaret becerisi, üretim potansiyeli ve hizmetlere erişebilirlik verilerine göre son beş yıldır sıralıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre geçen yıl mayıs ayında dergi Türkiye’nin yaşamak ve çalışmak için en iyi 20 şehrini yayınlamıştı ve listenin başında Çanakkale yer almıştı. Forbes yaptığı açıklamada; “İdeal Kentler araştırmasının sürprizi, “Türkiye’nin yaşamak için en iyi kenti” Çanakkale oldu.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Mehmet Büyükekşi'den flaş Ali Koç açıklaması: "U19 tehdidini yaptı"