Türkiye şehitlerine ağlarken Beyaz TV...

Türkiye Gara'da terör örgütünün katlettiği 13 şehide ağlarken Beyaz TV ekranlarında dans yarışması düzenlendi. Gökçeklerin kanalı Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programındaki o görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

This browser does not support the video element.

Gara şehitlerinin toprağa verildiğini gün Beyaz TV’de 'Kim daha iyi dans ediyor?' yarışması yapıldı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Onur Yıldız gibi isimlerin kahkahalar eşliğinde eğlenerek dans videolarını izlediği Derin Futbol programında bir de anket düzenlendi.

SOSYAL MEDYADA ANKET DE DÜZENLEDİLER

Sinan Engin ve Ahmet Çakar’ın video montaj yöntemi ile dans ettirildiği videolar ile ilgili sosyal medyada 'Kim daha iyi dans ediyor?' diye soruldu.


"REYTİNG İÇİN YAPTIĞINIZ İĞRENÇLİĞE BAKIN"

Yapılan yayın sosyal medyada tepki eleştirilirken, kullanıcılar düzenlenen anketin altında tepkilerini dile getirdi.

Yapılan yorumlarda şehitlere saygısızlık yapıldığı vurgulanırken, Beyaz TV'nin sahibi Melih Gökçek ve Osman Gökçek de eleştirilerin hedefi oldu.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle