Türkiye kar yağışının etkisinde! İşte il il durum

Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışı etkili oluyor. Ardahan'dan Bursa'ya, Hakkari'den Manisa'ya, Muş'tan İzmir'e, Sivas'tan Eskişehir'e kadar ülkenin dört bir yanından kar haberleri ve fotoğrafları geliyor. Bir çok noktada karla mücadele sürüyor. Kar yağışı nedeniyle bazı yollarda ulaşım olumsuz etkilenirken, kazalar da meydana geliyor. Eğitimde ise kar tatili haberleri gelmeye başladı. İşte bazı illerden kar manzaraları ve yağışa ilişkin bilgiler...

Doğunun incisi Ardahan'da kar yağışı sonrası soğuk hava yeniden etkisini göstermeye başladı. Soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Aktaş ve Çıldır Gölü'nün yüzeyi tamamen buz tutmaya başlarken, Kura Nehri ve çok sayıda akarsu dondu, kent merkezlerindeki çeşme ve şadırvanlar buz tuttu.
Ardahan'da kar yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Ardahan'ın Göle ilçesinde dün gece termometreler sıfırın altında 27 dereceye kadar düştü. Termometreler sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 10, Damal’da 20, Çıldır’da 14, Hanak’ta 16, Posof’ta 11 dereceyi gösterdi.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! 23 Nisan mesajları!