Türkiye İş Bankası hem zamandan hem nakitten kazandırıyor! Temassız ödemelere 150 TL hediye!

Geçtiğimiz ay düzenlemiş olduğu kampanyasını yeni aya da taşıyan Türkiye İş Bankası, Maximum kart kullanıcılarına temassız ödemeleri karşılığında TL hediye edeceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Birçok kurum aralık ayına girilmesi ile birlikte senenin son kampanyalarına ilişkin duyurular yayınlamaya başladı. Özellikle bankalardan gelen kampanya haberleri eli darda olan tüketiciler tarafından yakından takip edilirken son cazip teklifi, Türkiye İş Bankası sundu. Sene başından bu yana tüketicinin bütçesini rahat ettirmek amacı ile farklı kategoriler altında hem finansman hem de kart kampanyaları düzenleyen banka, yeni kampanyası ile dikkatleri bir kere daha üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz ay düzenlemiş olduğu bazı kampanyaları 30 Kasım tarihi itibari ile sonlandıran bazılarını ise revize ederek aralık ayı kampanyalarının içerisine dahil eden Türkiye İş Bankası, bu kapsamda yeni aya taşınan bir kampanyasına ilişkin bir duyuru yayınlandı. Temassız ödeme kampanyasının bu ay içerisinde de başvurulara açık olacağını belirten Türkiye İş Bankası, ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN TEMASSIZ ÖDEME KAMPANYASI DUYURUSU!

1- 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan temassız ödeme kampanyasına ilişkin yeni bir duyuru yayınlayan Türkiye İş Bankası, söz konusu kampanyanın revize edildiğini ve başvuru tarihinin 31 Aralık’a kadar uzatıldığını ifade etti. Banka henüz kampanyadan yararlanmamış olan mevcut müşterileri için ayrıntıları paylaştı.

Temassız ödeme seçeneğinin zamandan tasarruf ettirdiğini belirten Türkiye İş Bankası, bu ödeme seçeneği ile nakitten de tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade etti. Bu kapsamda düzenlemiş olduğu yeni kampanyasına dikkat çeken banka, 200 TL ve üzeri tutarlı her temassız ödeme için 10 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda 150 TL değerinde MaxiPuan hediyesi vereceğini belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI TEMASSIZ ÖDEME KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

200 TL’lik temassız harcamalar kapsamında geliştirmiş olduğu kampanyası ile mevcut müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başarmış olan Türkiye İş Bankası, kampanya için bir başvuru yapılmasına gerek olmadığını, 31 Aralık tarihine kadar yapılan tüm harcamaların kampanya kapsamında değerlendirileceğini ifade etti.

Murat Seymen'e silahlı saldırıda yeni gelişme 24 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek
Sonraki Haber