Meteoroloji Genel Müdürlüğü bildirdi: 18 Ağustos Perşembe 2022 hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı hava durumu tahminlerine göre; Ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli’nin iç kesimleri Isparta, Burdur, Samsun’un iç kesimleri, Tokat, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı ve gök gürültülü, diğer yerlerin ise az bulutlu olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarıya göre; Rüzgarın yarın Kıyı Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Kuvvetli esecek olan rüzgardan dolayı ulaşımda aksamalar yaşamamak için tedbir alınması ve dikkatli olunması öneriliyor.

TÜRKİYE’NİN 7 COĞRAFİ BÖLGESİNDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Tekirdağ çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra Kırklareli, Tekirdağ ve Sakarya çevreleri ile Kocaeli'nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 22°C, 38°C

Parçalı bulutlu

İSTANBUL 22°C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 20°C, 35°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ 22°C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"