Meteoroloji’den kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve toz taşınımına dikkat! Yarın hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 Ekim yurt geneli hava durumunu paylaştı. Paylaşılan verilerde, kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı uyarısı yapıldı. Peki yurt genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 5 Ekim yurt geneli hava durumu….

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve güneybatı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz ile Afyonkarahisar, Isparta, Antalya ve Burdur'un doğusu, Konya, Karaman, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Erzincan ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu ve Tokat çevreleri ile Yozgat'ın doğu, Sivas'ın kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"