Meteoroloji bu şehirleri sağanak yağmura karşı uyardı! Yurt genelinde yarın hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 24 Eylül Türkiye geneli hava durumu raporunu paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre bazı illerde sıcaklık 2 ila 3 derece artacak. Bazı illerde ise yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki yurt genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 24 Eylül yurt geneli hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Erzincan, Bingöl, Muş, Giresun ve Ordu çevreleri ile Samsun'un doğu kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece aratarak mevsim normalleri civarına çıkacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları