Türk Jazz Rock Fusion grubu Fenomen yeniden sahnede!

2003 yılında kurulan Fenomen grubu, 2006 yılında yayınlanan ilk albümlerinden 12 yıl sonra 7 parçadan oluşan albümünü 2018 yılında sevenlerine sundular. Yıllara dayanan tecrübesiyle başarılı işlere imza atan grup, süzgeçten geçirdiği ezgi ve müziklerini yeni anlayışlarıyla karma bir sanata dönüştürüyor. Grup, bugün Ağaç Ev Kadıköy isimli mekanda sahneye çıkacak.

2003 yılında İstanbul’da kurulan Fenomen grubu, bas gitarda İsmail Soyberk, gitarda Barış Bölükbaşı, davulda Bülent Ay, klavyelerde Nevzat Yılmaz ve saksafon’da Çağdaş Oruç'tan oluşmaktadır. 2006’da yayınlanan aynı adlı ilk albümlerinden tam 12 yıl sonra, farklı tatlarda 7 parçadan oluşan “Bridges” isimli albümlerini kasım 2018'de dinleyiciye sundular.

37 dakikalık kısa ve öz olarak tasarlanan bu albümde, 7 ayrı günün, bölgenin, çakranın, beyaz tuşların, 7 ayrı dünyaya açılan köprülerin ve yolların fotoğraflarını görebilirsiniz.

Uzun yıllara dayanan tecrübe ve geçmişiyle Fenomen, süzgeçten geçirdiği ezgi ve müziklerini, yeni anlayışlarla birleştirerek bir karma sanata dönüştürüyor.

Fenomen Grubu, Ağaç Ev Kadıköy'de 1 Temmuz Pazartesi günü saat 21:30'da sahne alacak.

Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"
Sonraki Haber