Türk Hava Yolları pazar günü hiç sefer yapmayacak!

Koronavirüs önlemleri kapsamında yurt dışı uçuşları tamamen durdurulan, yurt içinde ise 14 noktaya uçma kararı alan Türk Hava Yolları yıllar sonra ilk kez uçuş yapılmayan bir gün geçirecek. Genel Müdür Bilal Ekşi, istisnai seferler hariç bugün iç hat seferi planlamadıklarını açıkladı.

Alınan karara ilişkin resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Sevgili yolcularımız Pazar günü iç hatlarda (istisnai seferler hariç) sefer planlanmamıştır. Lütfen Web sitemizden ve çağrı merkezimizden sefer olup olmadığını kontrol ediniz" dedi.

THY VE İGA'DAN YETKİLİLER OLACAK

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın aldığı karar doğrultusunda havayolu ve yurt dışı uçuşlarında seyahat izin belgesi isteneceğinin ve İstanbul Havalimanı'nda seyahat belgesi düzenleneceği açıklanmıştı. Bunun üzerine İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amirliği, İstanbul Havalimanı İşletmesi İGA ve THY yetkililerin de yar alacağı bir başvuru merkezi oluşturulacak.

Dudak dolgusu nasıl yapılır? Dudak dolgusu sonrası şişlik nasıl geçer? Sözcü TV'de Uğur Dündar'ın cinsel yaşamı üzerine kahkahalı yayın! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu canlı yayında sinir krizi geçirdi
Sonraki Haber