Türk bayrağını hedef yaptılar

Libya'da arkasına çok sayıda ülkeyi arkasına alarak meşru hükümeti devirmeye çalışan Hafter güçleri Türkiye'den yedikleri tokatı unutamadılar. Türkiye karşısında çil yavrusu gibi dağılan Hafter milisleri yaptıkları tatbikatta ne kadar aşağılık olduklarını bir kez daha gösterdiler. Hafter'in eşkiyaları tatbikatta hedef yaptıkları Türk bayrağını daha sonra da ayaklarının altına alıp çiğnediler...

This browser does not support the video element.

Libya'da, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından tanınan Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) İHA ve SİHA'larla destek veren Türkiye, darbeci Halife Hafter'in hayallerini bitirdi.

İHA ve SİHA'ların üstün başarısı sayesinde Ulusal Mutabakat Hükümeti, Hafter'e bağlı yüzlerce milisi etkisiz hale getirdi ve kritik bölgelerde kontrolü ele geçirdi.

Türkiye'nin bu desteği karşısında dağılan darbeci general Halife Hafter'in milisleri ne kadar aşağılık ve aciz olduklarını yaptıkları tatbikatta ortaya koydular.  


Tatbikatta Türk bayrağını hedef olarak kullanan Hafter milisleri daha sonra da yere atıp çiğnedi. 

Sosyal medyada hızla yayılan görüntü sadece Türkiye'de değil Libya'da da büyük tepki çekti.

2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var... CIA VE MI6 SAHTE ‘SOLCULARI’ NASIL BESLEDİ? Orta Afrika Cumhuriyeti’nde bot battı: 15 ölü Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!"