Türk bayrağı ile Atatürk posterlerini yola serdiler

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde skandal bir olay yaşandı. CHP'li belediyenin çalışanları 29 Ekim için hazırlanan Türk Bayrağa ile Atatürk posterlerini yola serdi. Bayrak ve posterlerin üzerinden çok sayıda aracın geçtiği görüntülerin ortaya çıkması üzerine adli ve idari soruşturma başlatıldı. Sosyal medyada da yayınlanan görüntüler büyük tepkiye neden oldu.

This browser does not support the video element.

CHP'nin yönetimindeki Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, belediyenin 29 Ekim için hazırlattığı Türk Bayrağı ile Atatürk posterleri görevliler tarafından yola serildi.

Hiçbir önlem alınmadığı için bayrak ve posterlerin üzerinden çok sayıda araç geçtiği görüntülere yansıdı.

Bu görüntülere sosyal medyada tam anlamıyla tepki yağdı.

Manisa Valiliği olaya ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin ilanının 97. yıl dönümü öncesinde Alaşehir ilçesinde Türk bayrağının ve Atatürk posterlerinin yola serilmesi ve üzerinden araçların geçmesiyle ilgili görüntülerin sosyal medyaya ve çeşitli yayın organlarına yansımasıyla ilgili çalışma başlatıldığı ifade edildi. 

Açıklamada "Olayın meydana gelmesinde ihmal ya da kusuru bulunanlarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır." ifadesine yer verildi.

Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Kemeri açıldı, savrulup düştü...