TRT'den 'evde kal'anlara özel zengin içerikler! Yeni yayın kuşakları oluşturuldu...

Küresel haline gelen koronavirüs nedeniyle yetkililer sık sık 'Evde kalın' çağrılarını yineliyor. TRT de “evde kal”anlara özenle hazırlanmış zengin içerikleri ile destek oluyor.“Ev Hayat Dolu” kuşaklarında nostaljik dizi ve filmlerden sağlıklı yaşam ve spora kadar onlarca farklı içerik yayında olacak.

TRT koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'nin büyük bir kısmının evlerinde kendilerini sosyal yaşamdan izole etmesi nedeniyle yayın akışında düzenleme yaptı.

 EV HAYAT DOLU

"Ev Hayat Dolu" sloganı ile başlatılan yeni yayın kuşağında orta ve üstü yaş gruplarının hafızalarını tazeleyecek nostaljik dizi ve filmlerden, sağlıklı yaşam ve spor programlarına, çizgi filmlerden belgesellere kadar zengin bir içerik bulunacak.

Hem doğru bilgilendirme, hem de zamanın daha verimli ve eğlenceli kullanabilmesi amacıyla yayın akışlarını yeniden tasarlayan TRT, bir çok yeni programı hayata geçiriyor.

TRT’nin zengin arşivinden ekrana taşınacak içeriklerin yanısıra her yaştan izleyiciye hitap edecek yeni hazırlanan programlarla TRT ekranları yenileniyor. Teknik ekip olmaksızın oyuncuların evlerinden kendi çekimleriyle oluşturacakları diziler de bu yenilikler arasında.

Kocaeli'de depo yangını: Ekipler müdahale ediyor İbrahim Hacıosmanoğlu federasyon başkanlığına aday oldu Şimşek'ten beyanname açıklaması:400 binden fazla mükellef tespit ettik
Sonraki Haber